Dobro došli u svijet tehnike!

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Uslovi online kupovine

Cijene
Sve cijene navedene na sajtu su finalne na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cijene su date u konvertibilnim markama.

Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Bosne i Hercegovine – Konvertibilna marka. Za informativni prikaz cijena u drugim valutama koristi se srednji kurs Centralne banke BIH.

Opis proizvoda
Tehnob nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće. Takođe, Tehnob ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na shopu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u roku od 15 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Slike objavljene na sajtu tehnob.com ponekad obuhvataju i okruženje proizvoda kako bi potrošač imao realniju sliku.

Isporuka
Proizvodi koje poručite putem shopa biće isporučeni posredstvom Express One kurirske službe sa kojima Tehnob – OM Media ostvaruje saradnju.

Za sve porudžbine čija je vrednost manja od 200, a koje ne sadrže gabaritne proizvode, isporuka se vrši putem kurirske službe, troškove isporuke iznose 8 KM i snosi ih kupac.

Na stranici proizvoda, ispod od cijene, jasno je naznačeno stanje proizvoda. Ukoliko je proizvod dostupan za kupovinu moguće oznake su „na stanju“. Poručeni proizvod/proizvodi koji su u trenutku poručivanja imali oznaku „na stanju“ biće vam isporučeni u roku od maksimalno 2 radna dana od datuma potvrde porudžbine.

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.

Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop